Brannøvelse / Fire drill – 30. mai 2023

Posted: mai 16th, 2023 | Author: | Filed under: Informasjon, Nyheter | Tags: | No Comments »

Det vil gjennomføres en ny brannøvelse i sameiet den 30. mai fra kl 17:00. Vi starter med C-blokken og fortsetter deretter med B og A. Under øvelsen tar vi for oss evakuering og en gjennomgang av brannpanelene som finnes i hvert bygg. Vi oppfordrer alle som har anledning til å stille på øvelsen.

A new fire drill will be held on 30 May from 17:00. We will begin with the C building and then move on to B and A. During the drill, we will review the evacuation protocols and show the fire panels found in each building. We encourage everyone who has the opportunity to take part in the drill.

StyretLeave a Reply

    Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/b/7/3/steinsvikhagen.no/httpd.www/wp-content/themes/clean-home/comments.php on line 77