Isolering av varmtvannsrør

Posted: februar 19th, 2010 | Author: | Filed under: Nyheter | 2 Comments »

NCC i samarbeid med Tias utbedrer varme isoleringen på vannrørene som går i garasjene. Dette vil forhåpentligvis sørge for at der vil bli mindre tap samt at sameiere vil få høyere temperatur i enten radiator eller springen.


2 Comments on “Isolering av varmtvannsrør”

 1. 1 E said at 20:29 on mai 19th, 2010:

  NCC har laget noen boliger ved fanastadion (innflyttet des 2007) der folk oppdaget at de betalte veldig mye på fjernvarmen. BKK kom å så på anlegget, og det viste seg at NCC hadde «glemt» å isolere rørene i garasjen. De krevde da erstatning for tapet de har betalt for. NCC tilbydde hver leilighet en kompensasjon på 10 000,-
  Dette var de ikke fornøyd med, så de ville ta det videre med advokat.

  Er dette noe vi kunne gått til NCC med også?

 2. 2 fredrik said at 13:08 on mai 25th, 2010:

  Vi er i dialog med NCC om dette og etter at vi nå har fått etterisolert våre rør vil vi avvente og se hva det reelle resultat blir. Dette er noe vi ikke vet før vi har fått nok informasjon fra BKK om forbruket vårt.


Leave a Reply

  Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/b/7/3/steinsvikhagen.no/httpd.www/wp-content/themes/clean-home/comments.php on line 77