Brannvarslingssystemet

Posted: november 23rd, 2012 | Author: | Filed under: Uncategorized | No Comments »

På grunn av en del falske alarmer vil styret prøve å få til en gjennomgang av brannvarslingssytemet i alle tre byggene.  Tidspunkt for dette vil vi komme tilbake til når vi har gjort avtale med leverandøren.

Vi ønsker imidlertid tilbakemeldig fra beboerne om det er kjente feil eller mangler, slik at vi kan få sjekke ut dette.  Brannsikkerhet er noe vi alle må ta på alvor!  Ta kontakt med styret på mail: post@steinsvikhagen.no

Samtidig vil vi be ALLE om å respektere alarmen om den går, selv om det er mistanke om falsk alarm! Dette for deres egen trygghet og sikkerhet.

Mvh StyretLeave a Reply

    Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/b/7/3/steinsvikhagen.no/httpd.www/wp-content/themes/clean-home/comments.php on line 77