Nye postkasser. Merk: FRIST tilbakemelding 18.10

Posted: oktober 1st, 2019 | Author: | Filed under: Uncategorized | No Comments »

Styret planlegger å erstatte det gamle felles postkassestativet med systemkasser i hvert av byggene, slik at både postmann og beboere kan levere/hente posten under tak i eget bygg. De nye kassene vil bli plassert der avis-kassene er i dag. Alle kassene har innebygget lås. Posten har fellesnøkkel og åpner alle kassene i toppen slik at de også kan få levert småpakker i kassen. Likeledes gir åpningen mulighet for at avisbud kan levere avis i samme postkasse. Vi vil i tillegg sette opp en ekstra ulåst felles-kasse der avisbud kan legge aviser om postkassen er for full – eller om avisene skulle være for tykke.

VI foventer at sameiere er enig i at vi skal satse på disse nye postkassene. Om imidlertid noen skulle ha innvendinger / synspunker ber styret om en rask tilbakemelding – senes innen fredag 18.10.

Vennligst fyll ut navn(bare) som skal stå på postkassen. Kryss av i ikke reklame.
Putt i Dag Otterraaen sin post-kasse eller mail det. Husk husleienr.Leave a Reply