Boss – søppelcontainere

Posted: september 27th, 2017 | Author: | Filed under: Informasjon | No Comments »

Vi har i den senere tid oppdaget at uvedkommende går og leter i våre søppelspann.

Om det letes etter mat eller andre ting de kan nyttiggjøre seg vet vi ikke, men dette er en utvikling vi ikke liker.

Letingen medfører forsøpling rundt spannene som igjen tiltrekker seg rotter og andre skadedyr. Vi risikerer også at personlig korrespondanse og dokumentasjon kan komme på avveie og i verste fall føre til identitetstyverier.

Styret har tatt kontakt med BIR. De kjenner til problemet og anbefaler at vi, i likhet med andre større boligselskap, bytter til lukkete containere som avbildet nederst.

En slik løsning vil etter det vi kan se bety at containere både for restavfall og papp/ papir må plasseres ved A-blokken der søppelspannene i dag står. Dette av hensyn til bilen som skal hente. Plasseringen innebærer at beboerne i B og C får lenger vei å gå med sitt søppel. På den annen side oppnår vi at vi frigjør plass til 4 nye parkeringsplasser der containerne for B og C står i dag.

BIR vil sende en kontrollør som vil vurdere både kapasitet og fysisk plassering av containerne. Så snart konklusjon foreligger vil styret ta stilling til denne og eventuelt iverksette den løsning som anbefales.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bergen 25.09.17

 

Styret

 



Leave a Reply

    Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/b/7/3/steinsvikhagen.no/httpd.www/wp-content/themes/clean-home/comments.php on line 77